Idræt

Hjem / Bekendtgørelse / Idræt B på ÅA

Idræt B på ÅA

IDRÆT TILVALG – 2011/12 - følgende pakker udbydes:


PAKKE 1
PAKKE 2


Skov & strand
Urban sport

Fitness

 

Spring & rytme

Fodbold
Udendørs bold

 

 

Se nærmere beskrivelse her

IDRÆT B – 2011/12

Idræt som valgfag på andet år består af lige dele teori og praktik. Teorien omfatter blandt andet anatomi, fysiologi, træningslære samt kulturhistoriske og sociologiske perspektiver på idræt. Der bliver udbudt to ”pakker”, som man vælger samtidig med, at man vælger idræt som valgfag.

I hver pakke kombineres teori og praktik i fire forløb. Hvert forløb strækker sig over ca. 23 lektioner (7-8 uger). I nogle forløb vil der blive undervist på tværs af de to hold. På den måde har vi mulighed for at arbejde både kønsintegreret og kønsdifferentieret og betone forskellige aspekter på tværs af de to hold i denne periode.

Eksamenen består af en praktisk del (25 minutter/elev) og en klassisk mundtlig eksamination (40 minutters forberedelse og 20 minutters eksamination/elev), hvor man trækker et spørgsmål fra hele årets pensum. I den praktiske del forbereder I selv, individuelt eller i grupper, en forevisning af elementer fra to forskellige genrer (se genrerne under "Idræt c"). I bliver bedømt individuelt. I undervisningen af de forskellige forløb vil I selvfølgelig få en meget større forståelse for, hvilke muligheder I har i forbindelse med jeres praktiske eksamensplanlægning.